Live Radio Streaming

Live Radio Streaming

Θέλετε να δημιουργήσετε τον δικό σας Online ραδιοφωνικό σταθμό,η YourStreaming έχει την ιδανική επαγγελματική λύση για εσάς.

Μία ολοκληρωμένη εφαρμογή δημιουργείται με τη μετάδοση ήχου και εικόνας στο Internet.

Οι περισσότεροι χρήστες έχουν όλο και πιο γρήγορες συνδέσεις στο Internet και αυτό τους κάνει ακόμη πιο ενεργούς καταναλωτές προϊόντων όπως τα streaming media.


Παγκόσμιο Δίκτυο Διανομής

Περιλαμβάνει αποδοτικούς και οικολογικούς server που συνδέονται με τα μεγαλύτερα δίκτυα σε στρατηγικά τοποθετημένα σημεία σε όλο τον κόσμο.


Multi-Format Palyers !

Δίνουμε την  δυνατότητα στους ακροατές σας να σας ακούσουν από όπου κι αν συνδέονται. Γι’ αυτό κι εμείς διαθέτουμε multi-format streaming που ταιριάζει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του καθένα. Flash, Windows Media, Shoutcast, Real Player, Quicktime.


High Definition ήχος

Εντυπωσιάστε τους ακροατές σας με κρυστάλλινο, συμπιεσμένο ήχο σε WMA, AAC+, HE-AAC και MP3 σε έως και 320kbps.

Απολαύστε μετάδοση με μηδενικές διακοπές, χωρίς να μειώνετε την ποιότητα.


AutoDJ

Για εσάς που δεν  έχετε το δικό σας studio παραγωγής ή απλά έναν υπολογιστή να παίζει το πρόγραμμά σας, υπάρχει η λύση του AutoDJ. Ετοιμάστε όλο σας το πρόγραμμα, επιλέξτε τη μουσική σας, ηχογραφείστε τα spot σας, τις εκπομπές σας και οι server μας αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα. Επιπλέον γλιτώνετε και τα έξοδα για ακριβά προγράμματα ραδιοφωνικού αυτοματισμού.


Επαγγελματικά Στατιστικά

Σε πραγματικό χρόνο γνωρίζετε τόσο το πλήθος των χρηστών σας, όσο και χρήσιμα στοιχεία όπως τη γεωγραφική του προέλευση, το χρόνο ακρόασης κ.ά.