Live Event Streaming

Live Event Streaming

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ζωντανή μετάδοση συναυλιών, συνεδρίων, εκδηλώσεων, αθλητικών γεγονότων, βασισμένο στην τεχνολογία AKAMAI.

Παρέχοντας παράλληλα και την ενοικίαση του απαραιτήτου  οπτικοακουστικού  εξοπλισμού όπως τηλεοπτικά Van, Cameras, Video Mixer, Monitor κτλ.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας καθώς και μια  ομάδα ειδικών στο χώρο της μετάδοσης, αλλά και το κατάλληλο δίκτυο για την τελική διανομή του περιεχομένου στο κοινό,

είτε αυτό γίνετε ελεύθερα, είτε συνδρομητικά.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες :

  • SERVERS : Αποδοτικοί και οικολογικοί Servers  που συνδέονται με τα μεγαλύτερα  δίκτυα επικοινωνίας σε τοποθετημένα σημεία σε όλο τον κόσμο.
  • VIDEO QUALITY : Ανεξάρτητα από το αν μεταδίδεται ζωντανή ή μαγνητοσκοπημένη εκδήλωση, σας παρέχουμε  υποστήριξη υψηλής συμπίεσης HD (720p/1080p) καθώς και SD μετάδοση.
  • GEO GONTROL : Η υπηρεσία GeoControl λύνει το πρόβλημα πολλών broadcaster που θέλουν να περιορίσουν την πρόσβαση στο περιεχόμενό τους σε χρήστες από συγκεκριμένες χώρες ή περιοχές.
  • MULTI PLATFORM DELIVERY :  Η μετάδοσή σας τώρα δεν έχει όρια. Προσωπικοί υπολογιστές, Mac, φορητές συσκευές, κινητά τηλέφωνα iPhone – Android .
  • SECURITY DELIVERY:  Σας παρέχουμε μια απλή και αποτελεσματική μέθοδο ασφάλειας για την αναμετάδοση της εκδήλωση σας, χωρίς υψηλό κόστος.
  • STATISTICS : Σε πραγματικό χρόνο γνωρίζετε τόσο το πλήθος των χρηστών σας, όσο και χρήσιμα στοιχεία όπως τη γεωγραφική του προέλευση, το χρόνο ακρόασης κ.ά.

streamzhd_live_abr_workflow_large